Πολυθρόνες μασάζ

σε σουπερ συμφερουσεσ τιμεσ

εκπτώσεις έως και 40%

Ανακουφίζει από το άγχος και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε

Ανακουφίζει από το άγχος και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε

Μειώνει την επιβάρυνση στη σπονδυλική στήλη και την μέση, βοηθά στη χαλάρωση των μυών.

Αποθεραπεία μετά την προπόνηση

Αποθεραπεία μετά την προπόνηση

Ένας απαραίτητος βοηθός των αθλητών, βοηθά στην αποκατάσταση του σώματος μετά από βαριά σωματική καταπόνηση.

Πρόληψη ασθενείας

Πρόληψη ασθενείας

Προληπτική δράση για την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με καθιστικό τρόπο ζωής

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Η επίδραση στα σημεία βελονισμού βοηθά στην εγκαθίδρυση της μεταβολικής διαδικασίας στο σώμα και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βελτιωμένος ύπνος και κυκλοφορία του αίματος

Βελτιωμένος ύπνος και κυκλοφορία του αίματος

Η επίδραση στο περιφερικό νευρικό σύστημα ενισχύει την ανταλλαγή οξυγόνου μεταξύ του αίματος και των ιστών και επίσης μειώνει την επιβάρυνση στον καρδιακό μυ.

Βελτιωμένη απόδοση

Βελτιωμένη απόδοση

Προσδίδει δύναμη και φρεσκάδα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα, μειώνοντας τους μυϊκούς σπασμούς και τους πονοκεφάλους.

6

τεχνικές μασάζ

 • 01

  ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

  Γρήγορες ρυθμικές επαφές με την πλάτη, από κάτω προς τα πάνω και από πάνω προς τα κάτω. Ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την πίεση και τη μυϊκή ένταση. Όσα πιο πολλά είναι τα χτυπήματα, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι το μασάζ.

 • 02

  ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  Προετοιμασία του αυχένα και της πλάτης με τη βοήθεια κυκλικών κινήσεων. Παρέχει την αίσθηση που παρέχουν οι μασέρ όταν πιέζουν με τα δάχτυλα, ενώ μετά αφήνουν τον αυχένα και τη σπονδυλική στις δύο πλευρές από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω. Αυτό το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ελαφρύνει τον πόνο και αφαιρεί το πρήξιμο.

 • 03

  ΡΥΘΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Μασάζ βάσει του κλασσικού σουηδικού μασάζ. Χαρακτηρίζεται από την ρυθμική εναλλαγή έντασης-χαλάρωσης. Αντί να πιέζει, το εσωτερικό ύφασμα χαλαρώνει με κίνηση στην περιφέρεια χάρη στην ειδική τεχνική "απορρόφησης". Το ρυθμικό μασάζ είναι αποτελεσματικό κατά του πρηξίματος, βελτιώνει τη γενική κατάσταση του οργανισμού με αρκετές ασθένειες ή πριν τις ασθένειες, όταν νιώθετε χρονική κούραση και δυσφορία.

 • 04

  ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Γίνεται μασάζ σε συμμετρικές περιοχές της υπερπλάτιας, της μεσοπλάτιας και της υποπλάτιας περιοχής, τόσο καθιστά όσο και ξαπλωτά. Η αίσθηση είναι ανάλογη του μασάζ που συστήνεται στην παραδοσιακή ιατρική: όταν τοποθετούν το χέρι στην πλάτη με την παλάμη προς τα κάτω ενώ από πάνω χτυπάνε ρυθμικά με γροθιά. Το χαϊδευτικό μασάζ είναι αποτελεσματικό για ασθένειες αναπνευστικών οργάνων, ευκολύνει, για παράδειγμα, την έκκριση φλεγμονής κατά τη βρογχίτιδα.

 • 05

  ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΣΑΖ

  Πρόγραμμα για σύντομη αφαίρεση της έντασης με τη βοήθεια προθέρμανσης, χτυπημάτων, τεχνικής Shiatsu και δονητικής λειτουργίας.

 • 06

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣΑΖ SHIATSU

  Οι κινήσεις των τροχαλίων μοιάζουν στα μέγιστα με τις κινήσεις του μασέρ , δηλαδή με τη στοχευμένη πίεση σε υψηλής σημασίας όργανα με ιδιαίτερη ένταση. Η τεχνική Shiatsu παρέχει διάφορες επιδράσεις αποκατάστασης του οργανισμού: ωθεί την εργασία του ανοσοποιητικού, του ενδοκρινικού, του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος.

Κριτικές πελατών

Διονύσιος
724 days ago
Απλά τέλειο! Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις όλη την απόλαυση από το μασάζ. Αξίζει τα λεφτά του. Το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα εδώ και μερικούς μήνες.
Αίολος
727 days ago
Το χρησιμοποιώ για πάνω από ένα χρόνο αυτό το μηχάνημα. Απλά κανόνι! Ξέχασα πλέον τους πόνους στην πλάτη!
Δημητρης Καπουρανης
719 days ago
Δεν πρόκειται απλώς μια καρέκλα μασάζ, αλλά ένα ολόκληρο συγκρότημα μασάζ. Έχει βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων, ελπίζουμε με την πάροδο του χρόνου, και στην πλήρη ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη. Δεν υπάρχουν σχόλια για την ποιότητα και το επίπεδο μασάζ είναι απλά το υψηλότερο. Όπως λένε, υπάρχουν τεχνικές και προγράμματα για κάθε γούστο και χρώμα. Η τιμή με τρόμαξε στην αρχή αλλά όταν σκέφτηκα πόσα ξοδεύω κάθε μήνα σε μασερ, τότε η πολυθρονα θα βγάλει τα λεφτά της πλήρως σε έξι μήνες.
Βάσια
715 days ago
Κάθε βράδυ περνάω χρόνο σε αυτή την πολυθρόνα, δεν μπορώ να ζήσω πια χωρίς αυτήν, μετά από μια δύσκολη μέρα, αποτελεί τη σωτηρία μου. Η καρέκλα σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Μου άρεσε η ποιότητα και το εφέ μετά τη χρήση του. Με βοήθησε να απαλλαγώ από τον πόνο στη μέση.
Αντώνης
724 days ago
Λατρεύω αυτή την πολυθρόνα μασάζ! Ήθελα από καιρό να παραγγείλω για το σπίτι, καθώς η σκληρή δουλειά και ο φόρτος εργασίας δεν παιρνάνε απαρατήρητα και δεν υπάρχουν χρήματα για συνεχείς εκδρομές σε αίθουσες μασάζ και άλλες διαδικασίες. Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική για όσους θέλουν να χαλαρώσουν γρήγορα. Βολικό, συμπαγές, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, έχει διάφορες λειτουργίες και δυνατότητες. Σας επιτρέπει να επιλέξετε μόνοι σας τον τύπο επιβάρυνσης. Η οικογένειά μου και εγώ λατρεύουμε τη νέα μας αγορά. Τώρα πλέον δεν υπάρχει κούραση και άγχος. Συνιστώ αυτή τη συσκευή σε όλους.
Στέλιος
693 days ago
Τοποθετήσαμε την πολυθρόνα στο γραφείο για τους υπαλλήλους. Η δουλειά είναι καθιστική, οπότε είναι πολύ ευχάριστο όταν γίνεται σωστά μασάζ το κάτω μέρος της πλάτης. Επιπλέον, υπάρχει ένα εξαιρετικό μασάζ των χεριών και των ποδιών με μαξιλάρια αέρα, και στα πόδια γίνεται μασάζ με ρολά. Τώρα πρέπει να φροντίσουμε να μην χαλαρώσουν πολύ οι εργαζόμενοι! Αστειεύομαι, αντίθετα, μετά από αυτό, το γραφείο αύξησε την αποτελεσματικότητα και το κίνητρο.
Αλέξης
696 days ago
Κατά τη διάρκεια του μασάζ, μπορείτε να νιώσετε τη λεπτομερή δουλειά που γίνεται σε όλους τους μυς, συμπεριλαμβανομένων αυτών των ποδιών. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στον μεγάλο αριθμό των αερόσακων. Παρεμπιπτόντως, εδώ υπάρχει ένα πλήρες μασάζ ποδιών με ρολό από τα τακούνια μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, σε πολλά μοντέλα, δεν αισθάνεστε τέτοια επιστροφή από τους κυλίνδρους. Ένα πολύ καθαρό τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας, μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάρκεια του προγράμματος αυτόματου μασάζ έως και 30 λεπτά.
Δανιήλ
688 days ago
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα 5 επίπεδα έντασης μασάζ, από πολύ αδύναμο έως σκληρό. Μου αρέσει επίσης το συμπιεστικό μασάζ της πλάτης με ζέσταμα της πλάτης.
Εύα Μιχαηλίδου
684 days ago
Είμαστε οι ευτυχισμένοι κάτοχοι αυτού του αριστουργήματος εδώ και τρεις εβδομάδες. Ξέρετε, αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να ονομαστεί διαφορετικά από ένα αριστούργημα, το στυλ του ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό του διαμερίσματος και πραγματικά εκπλήσσει όλους όσους έρχονται σε εμάς. Ξεχωριστά, θα ήθελα να σημειώσω τις φανταστικές δυνατότητες της πολυθρόνας. Προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο το μασάζ χεριών με αέρα και ο σύζυγός μου λέει ότι έχει όλες τις λειτουργίες που έχει ήδη κατακτήσει το αγαπημένο του)
Άρτεμις
693 days ago
Δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, και αν δεν ήταν αυτή η πολυθρόνα, δεν ξέρω καν πώς θα αντιμετώπιζα την κούραση και πως θα χαλαρώνα. Τώρα όμωςι γυρνάω σπίτι και πέφτω στην πολυθρόνα, μόνο 30 λεπτά διαφορετικές λειτουργίες μασάζ, προθέρμανση, και το σώμα γίνεται σαν καινούργιο. Επιπλέον, υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι και λειτουργίες και ο καθένας έχει διαφορετική ένταση επιρροής, είναι απλά αδύνατο να μην επιλέξετε τη διαδικασία που θα σας ταιριάξει καλύτερα. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το μασάζ, αν και υψηλής ποιότητας,δεν είναι ιατρικό
Ασπασία
696 days ago
Η πολυθρόνα έχει πολύ κομψή εμφάνιση και είναι ιδανική για το γραφείο μου. Σε γενικές γραμμές, η αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, καθώς αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να νιώθεις απόλυτη άνεση όλη την εργάσιμη ημέρα.
Василиса
643 days ago
Хочу сказать, что это не кресло, а находка. В нем столько всего, что просто не передать словами. Массаж воздушными подушками просто шикарный, а еще мне нравиться функция невесомости. Я так давно о нем мечтала и моя мечта сбылась. И теперь, когда приходит вечер, у меня есть минут 30 для полной свободы и спокойствия. Это замечательное массажное кресло возвращает меня к жизни.
Πολυξένη
582 days ago
Πήραμε αυτό το μοντέλο πρόσφατα. Για όσους αναζητούν, θα πω αμέσως - πρέπει να δοκιμάσετε τα πάντα μόνοι σας! Αυτό που θα ταιριάξει σε  έναν μπορεί να είναι άβολο για κάποιον άλλο. Μας άρεσε αυτή η καρέκλα από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στο κατάστημα. Με λίγα λόγια, απόλυτα ικανοποιημένος!
Ανδριάνα
577 days ago
Μου άρεσε πολύ το μασάζ σε αυτή την πολυθρόνα, με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο αέρας. Μου πήρε πολύ χρόνο να διαλέξω την πολυθρόνα, έχω δοκιμάσει πολλά μοντέλα και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο κατάλληλο για την πλάτη μου. Το μασάζ είναι πολύ απαλό, αλλά ταυτόχρονα επίμονο και εμπεριστατωμένο.
Κωνσταντίνος
498 days ago
Πριν την αγοράσω, με τρόμαξε λίγο ο χειρισμός, με ένα τέτοιο σύνολο λειτουργιών, τρόπων λειτουργίας, τεχνικών μασάζ, αυτή η πολυθρόνα μου φαινόταν σαν ένα ολόκληρο εργαστήριο μασάζ. Αλλά επίσης δεν ήθελα να αγοράσω μια πολυθρόνα με πρωτόγονες λειτουργίες και μετά να το μετανιώσω. Ως αποτέλεσμα, αγόρασα αυτό το μοντέλο, όπως αποδείχθηκε, δεν υπάρχει καμία δυσκολία με τον χειρισμό. Και το πιο σημαντικό, τώρα μπορώ να κάνω μασάζ στον εαυτό μου κάθε μέρα, και δεν χρειάζεται να πάω σε κανένα κομμωτήριο, κλινική, τώρα τα κάνω όλα στο σπίτι και ακόμα κι αν κρυώσω, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ζεστάνω την πλάτη μου στην πολυθρόνα
Δέσποινα Χρυσάνθου
428 days ago
Λατρεύω την πολυθρόνα μασάζ. Θέλω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου. Στην αρχή νόμιζα ότι θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να καταλάβω τις ρυθμίσεις του, αλλά στην πραγματικότητα όλα αποδείχθηκαν πολύ απλά. Μπορείτε να κάνετε 6 είδη μασάζ, ενώ το μασάζ ποδιών Gua Sha είναι το κάτι άλλο! Μετά από μια εργάσιμη ημέρα, χωρίς να χάσετε χρόνο και χρήματα για να πάτε στο κομμωτήριο, απλά καθίστε, την βάζετε μπρος το και απολαμβάνετε. Επιπλέον, ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό και προσελκύει την προσοχή όλων των επισκεπτών. Δέκα με τόνο!
Ευγενία
251 days ago
Σύγκρινα αυτήν την καρέκλα με την πολυθρόνα Smart Jet και αποφάσισα να πάω με την έκδοση Smart Jet S, αλλά η τιμή είναι ακόμα αρκετά υψηλή. Μου άρεσε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του χωρίς διακόσμηση· η έκδοση Smart Jet φαίνεται φουτουριστική και δεν ταιριάζει στο εσωτερικό μου. Είμαι ερωτευμένος με κάθε πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου βάζω χαλαρωτική μουσική μέσω του τηλεφώνου μου, και μετά θέλω αμέσως και άλλο. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στο τηλεχειριστήριο, μια πολύ καθαρή και ενημερωτική οθόνη, πολύ καλύτερο έλεγχο ακόμη και από ανταγωνιστές άλλων εμπορικών σημάτων. Και το μασάζ ποδιών είναι παραμυθένιο <3
Άλλα
189 days ago
Χρησιμοποιώ αυτό το θαύμα για περισσότερο από 1,5 χρόνο και τα βγάζει εις πέρας με όλες τις λειτουργίες. Είμαι ευχαριστημένη!!! Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, ανακάλυψα ότι το μασάζ ποδιών σταμάτησε να λειτουργεί, το πρόγραμμα ξεκινά, αλλά το κάτω μέρος δεν λειτουργεί, αν και είμαι πολύ προσεκτική με όλα τα πράγματα μου και τα προσέχω και ξέρω σίγουρα ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε εμένα. Επικοινώνησα με το κέντρο σέρβις της Askona και φαντάστηκα πόσο θα κοστίσει, αφού η εγγύηση είχε ήδη λήξει και δεν ήταν και φτηνή. Η επισκευή κράτησε 2 εβδομάδες το πολύ και έγινε ΔΩΡΕΑΝ! Ευχαριστώ, Askona.
Катерина
172 days ago
Выбор, на мой взгляд самый оптимальный и по цене, и по качеству. Самих массажных программ тут уйма, но пока большую часть не используем, а выбрали только по несколько любимых режимов. Я например, предпочитаю массаж (Шиацу) ног и рук, а муж выбирает более силовые и скоростные массажные режимы и практически всегда использует опцию ритмического массажа. Надеемся, что кресло долго нам прослужит, и о покупке мы не пожалеем.
Ακάκιος
724 days ago
Το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Κάνει πλήρες μασάζ στην πλάτη, καθώς και στα χέρια και τα πόδια. Υπάρχουν 9 αυτόματα προγράμματα. Μπορείτε επίσης να ακούσετε μουσική μέσω των ενσωματωμένων ηχείων. Χαίρομαι που επέλεξα αυτό το μοντέλο
Γρηγόριος
727 days ago
Έχω προβλήματα στην πλάτη, αλλά τώρα, λόγω της δουλειάς μου, δενδιανοούμαι καν να κάνω μασάζ. Και πονάει η πλάτη μου από την πίεση. Έβαλα στόχο να καταλάβω τις πολυθρόνες μασάζ,, ήταν αυτό το μοντέλο από askona που κέρδισε και με μεγάλη διαφορά μάλιστα. Κάνει πολύ καλά μασάζ. Μου φαίνεται ότι από τα νιάτα μου έχω να νιώσω τόσο καλά στην πλάτη μου.
Σελήνη
719 days ago
Απορώ πως ζούσα πριν χωρίς πολυθρόνα μασάζ. Είναι φοβερή απόλαυση. Πολύ χαλαρωτικό, με πήρε μάλιστα μια φορά και ο ύπνος. Μοναδικό μειονλεκτημα, τα Σαββατοκύριακα,δεν το κουνλανε απο το σπίτι οι φίλοι μας. τους άρεσε σε όλους
Ζωή
715 days ago
Λάβαμε την πολυθρόνα, αποδείχθηκε,πως αρχικά νομίζαμε ότι θα καταλάμβανε πολύ χώρο, αλλά στην πραγματικότητα - όχι, ταίριαξε τέλεια. Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και δεν υπάρχουν παράπονα για την ποιότητα, φέρνει εις πέρας την αποστολή του, ευχαριστώ για ένα τόσο υψηλής ποιότητας προϊόν!
Τατιάνα
694 days ago
Απίστευτα άνετη καρέκλα, χαλαρώνετε σε αυτήν τόσο πολύ που δεν παρατηρείτε την ώρα. Απλά σούπερ, ειδικά η λειτουργία Zero-G. Μισή ώρα σε αυτή την καρέκλα είναι αρκετή για να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μια καταπληκτική συσκευή.
Αγάπη
697 days ago
Επιλέξαμε αυτή την πολυθρόνα για το όμορφο σχέδιο και το σετ χαρακτηριστικών της. Η πολυθρόνα είναι απλή, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Υπάρχει μασάζ γάμπας, κλίση, θερμαινόμενα ρολά. Ακόμα και το να κάθεσαι απλά είναι απόλαυση. Επίσης ένα ωραίο μπόνους είναι μια θύρα φόρτισης USB για το τηλέφωνό σας.
Μαργαρίτα
689 days ago
Ωραία πολυθρόνα μασάζ. Πήραμε αυτό που θέλαμε. Κλίση, μασάζ ποδιών, μηρών, γαμπών, δεν είχαμε θέματα εδώ. Η ποιότητα είναι επίσης πέραν πασης αμφιβολίας, είναι καλά συναρμολογημένη, η ταπετσαρία είναι ανθεκτική, το χρώμα είναι ευχάριστο. Το μέγεθος ταίριαξε. Το βασικό είναι ότι μετά την χρήση αυτής της πολυθρόνας η μέση μου περασε. Είμαστε κανοποιημένοι με την πολυθρόνα.
Карина
693 days ago
Купили данное кресло совершенно спонтанно поэтому напишу как есть. Сказать, что мы впечатлены, значит не сказать ничего, восторг и только. Конечно это первый девайс такого назначения в нашей семье, но уверено скажу что взяли и не пожалели и не пожалеем никогда, после трудовых будней, ты понимаешь что можешь себе позволить 5-30 минут релакса! Качество на очень высоком уровне, все сделано добротно, море функций все опробовали - все четко и понятно! Плюс к этому мы взяли его со скидкой, что не может не радовать. Спасибо за вашу работу!
Σάββας
696 days ago
Υπάρχουν έως και 48 μαξιλάρια μασάζ εδώ - αν και οι πωλητές διαβεβαιώνουν ότι αυτό δεν είναι το βασικό, η ποιότητα του μασάζ χεριών και ποδιών είναι πολύ διαφορετική από τα πιο οικονομικά μοντέλα. Οι λειτουργίες 3D μασάζ και Zero-G είναι απίστευτες και η αίσθηση που έχεις μετά το μασάζ είναι σαν να ξαναγεννήθηκες. Συνιστώ αυτό το μοντέλο σε όλους.
Θεοφύλακτος
688 days ago
Το μασάζ με μαξιλάρι αέρα είναι πολύ καλό, όπως και το μασάζ με ρολό ποδιών Gua Sha, το μασάζ πλάτης δεν είναι για όλους, η σύζυγος είναι ευχαριστημένη, αλλά για μένα είναι σκληρό, αν και υπάρχουν αρκετές ρυθμίσεις. Υπάρχει βολικός έλεγχος από smartphone ή από το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο αφής. Συνιστώ να το αγοράσετε.
Δημήτριος
500 days ago
Πρόσφατα τελείωσε η ανακαίνιση στο διαμέρισμα και άρχισα να ψάχνω για καλά έπιπλα. Είδα μια πολυθρόνα μασάζ στο κατάστημα, η εξωτερική όψη της πολυθρόνας με γοήτευσε αμέσως, το στυλ ήταν τέλειο για το νέο εσωτερικό του διαμερίσματος και όταν με έπεισαν να καθίσω σε αυτό και μου έδειξαν τους κύριους τρόπους μασάζ, σοκαρίστηκα. Δεν έχω καθίσει ποτέ σε πιο άνετη πολυθρόνα, επιπλέον, η ρύθμιση της πολυθρόνας είναι πολύ διαφορετική και υπάρχουν πολλά προγράμματα. Συμπέρασμα, δεν θα μπορούσα να φύγω από το κατάστημα χωρίς αυτήν την πολυθρόνα.
Λεία
308 days ago
Αμέσως ερωτεύτηκα αυτή την πολυθρόνα, συνδυάζει πολύ επιτυχημένα μια ποικιλία συστημάτων μασάζ. Όσο για μένα, περισσότερο από όλα μου αρέσει το μασάζ με μαξιλάρια αέρα (υπάρχουν έως και 48 από αυτά !!!), δεν έχω βιώσει ποτέ ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα αποκατάστασης σώματος και το μασάζ δόνησης βοηθά επίσης μερικές φορές, ειδικά όταν χρειάζεστε να ξυπνήσετε και να ανεβάσετε γρήγορα τον τόνο του σώματος. Με βάση τα παραπάνω, δίνω στην καρέκλα την υψηλότερη βαθμολογία.
Евгения
283 days ago
С его помощью нам удалось восстановить свой внутренний баланс организма за короткое время. Причем если случалось почувствовать боль в пояснице, шейной зоне или другом месте позвоночника, как это случается после физических нагрузок, мы можем сделать с помощью этого массажного кресла более интенсивный массаж этой области и уже после процедуры ты чувствуешь себя в норме, а об усталости в конце дня нам помогает забыть опять же этот чудо-массажер. Самое то, после тренировок!
Παΐσιος
251 days ago
Έχω προβλήματα με την πλάτη μου, αλλά τώρα, λόγω της δουλειάς μου, ούτε που το σκέπτομαι το μασάζ. Και πονάει η πλάτη μου από την ένταση. Έβαλα σκοπό μου να προσπαθήσω να καταλάβω τι παίζει με τις πολυθρόνες μασάζ και το συγκεκριμένο μοντέλο από την Askona κέρδισε με μεγάλη διαφορά. Κάνει απίστευτο μασάζ. Η πλάτη μου έχει να νιώσει τόσο ανάλαφρη από τότε που ήμουν νέος.
Κύρα
238 days ago
Δεν καταλαβαίνω πώς τα έβγαζα πέρα χωρίς πολυθρόνα μασάζ πριν. Είναι απίστευτη ευχαρίστηση. Είναι πολύ χαλαρωτικό, με πήρε και ο ύπνος μια φορά. Το κακό είναι ότι δεν το κουνάνε ρούπι οι φίλοι σας τα Σαββατοκύριακα, αρέσει σε όλους
Αλίκη
107 days ago
Το αγαπημένο μου μασάζ σε αυτή την πολυθρόνα είναι το αέρινο. Φυσικά, συμπεριλαμβάνω και τα μασάζ με ρολό και τη θέση της έλλειψης βαρύτητας, αλλά το αέρινο είναι απλά ασυναγώνιστο, μετά από αυτό εμφανίζεται μια εξαιρετική ελαφρότητα στο σώμα, μετά από αυτό το μασάζ κοιμάσαι πολύ καλά και το πρωί νιώθεις φρέσκος και χαρούμενος. έτοιμο να μετακινήσει βουνά.
Ὀρέστης
0 days ago
Το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Επέλεγα μεταξύ αυτού του μοντέλου και της Axiom Champagne στο Yamaguchi. Πραγματοποιεί πλήρες μασάζ στην πλάτη, καθώς και στα χέρια και τα πόδια. Υπάρχουν 9 αυτόματα προγράμματα. Μπορείτε επίσης να ακούσετε μουσική μέσω των ενσωματωμένων ηχείων. Χαίρομαι που επέλεξα αυτό το μοντέλο
Νίκη
190 days ago
Όταν την αγόρασα, έδωσα σημασία στα μαξιλάρια αέρα, όπως είπε ο διευθυντής, βοηθούν να διατηρούνται οι μύες σε καλή κατάσταση. Το δοκίμασα στο σπίτι, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλό, δυναμώνει καλά όλους τους μύες. Επίσης, μου άρεσε πολύ η εμφάνιση της καρέκλας, φαίνεται πολύ κομψή. Μου αρέσει.
Γιάννης
193 days ago
Επισκέπτομαι έναν θεραπευτή μασάζ κάθε έξι μήνες, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζομαι σε κάτι. Τώρα εγώ διαχειρίζομαι τον χρόνο μου, και όχι αυτός εμένα. Αγόρασα στον εαυτό μου μια πολυθρόνα μασάζ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα. Ένα αρκετά υψηλής ποιότητας επαγγελματικό μασάζ μπορεί να κάνει αυτή την πολυθρόνα. Θέλω να πω ότι δεν μετανιώνω για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν σε αυτήν την καρέκλα. Την συνιστώ σε όλους.
Μελίνα
185 days ago
Απλά υπέροχο! Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευχαρίστηση ενός μασάζ. Αξίζει τα λεφτά του. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και αρκετούς μήνες.

Πολυθρόνες μασάζ

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ -40% Economy 1999€

Are you interested in a specific item?

Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
Make a video call

You do not need to turn on the camera

4998 €

2999 €

Αγορά
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ -40% Economy 2666€

Are you interested in a specific item?

Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
Make a video call

You do not need to turn on the camera

6665 €

3999 €

Αγορά
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ -0% Economy 0€

Are you interested in a specific item?

Our consultant will demonstrate it online and provide answers to all your questions.
Make a video call

You do not need to turn on the camera

7599 €

Αγορά