Φίλτρο
Λιανική
Μέγεθος μαξιλαροθήκης
Σε καουτσούκ
Υλικό
Το Tencel είναι ένα υλικό φυσικής προέλευσης, το οποίο κατασκευάζεται από αυστραλιανό ξύλο ευκαλύπτου και υποβάλλεται σε νανοεπεξεργασία. Ο ευκάλυπτος, από τον οποίο προέρχονται οι ίνες, φημίζεται για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Οι ουσίες που περιέχονται στον ευκάλυπτο εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών και έχουν έντονες αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ξεχάστε τη μούχλα ή την ακάρεα σκόνης στον καμβά.
В наличии

Σύνολο αντικειμένων: 1


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των θηκών Askona;

Το κάλυμμα είναι απαραίτητο αξεσουάρ όταν αγοράζετε ένα στρώμα. Χάρη στο κάλυμμα μπορείτε να διατηρήσετε την αρχική εμφάνιση του στρώματος για πολλά χρόνια. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κλινοσκεπασμάτων Askona;

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ξεκουραζόμαστε, αναρρώνουμε και αποκτούμε δύναμη, επομένως η επιλογή των υφασμάτινων αξεσουάρ πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή.
Η εξαιρετική ποιότητα των κλινοσκεπασμάτων Sleep8 με υψηλή αντοχή στη φθορά θα σας επιτρέψει να το απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και η απαλότητα και η απίστευτη ομαλότητα των υλικών θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τέτοια κλινοσκεπάσματα δίνουν μέγιστη χαλάρωση, προάγουν έναν ήρεμο και βαθύ ύπνο, έχοντας ευεργετική επίδραση στη γενική κατάσταση του σώματος και της διάθεσης.