Φίλτρο
Λιανική
Μορφή καναπέ
διθέσιο/τριθέσιο μοντέλο που χωράει άνετα ακόμα και σε μικρό χώρο
διθέσιο/τριθέσιο μοντέλο με επιπρόσθετη γωνία σε μία ή στις δύο πλευρές του καναπέ
Αριθμός θέσεων καθίσματος
Τύπος στρώματος
το στρώμα στηρίζει τη φυσική στάση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου, βασίζεται σε μπλοκ ελατηρίων και σε αφρό διαφορετικής σκληρότητας
μια ή περισσότερες στρώσεις αφρού διαφορετικής σκληρότητας
Σκληρότητα στρώματος
Τύπος επένδυσης
τραχιά δομή υλικού λόγω της πλέξης διπλών ή τριπλών νημάτων
παχύ βελούδο, απαλό και ευχάριστο στην αφή, υψηλής πυκνότητας
Μηχανισμός
περιστρεφόμενος μηχανισμός μετασχηματισμού, για τον χώρο ύπνου χρειάζεται να απλώσετε στις πλευρές τα μπράτσα, ρύθμιση ύψους για άνετη στάση
Αποθηκευτικός χώρος
Στυλ
απουσία περιττών στοιχείων, πολύ απλός σχεδιασμός μοντέλου
σύγχρονο απαλό έπιπλο που ενσωματώνεται άνετα σε οποιοδήποτε εσωτερικό
διθέσιο ή τριθέσιο μοντέλο με ξεκάθαρα σχεδιασμένα μαξιλάρια για το κάθισμα και την πλάτη
παραδοσιακή μορφή επίπλου
ογκώδεις καναπέδες νησιώτικου τύπου
Διακοσμητικά στοιχεία
συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο
δεν συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο, ξεχωριστή παραγγελία
Μπράτσο
από 15 μέχρι 25 εκ
Αφαιρούμενο κάλυμμα
В наличии

Σύνολο αντικειμένων: 19

Σκληρότητα: Μεσαίο

309 €

Σκληρότητα: Μεσαίο

309 €

Σκληρότητα: Μεσαίο

359 €

RRP: 513 € -30%

Σκληρότητα: Μεσαίο

799 €

RRP: 1 141 € -30%

Σκληρότητα: Μεσαίο

1089 €

RRP: 1 556 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Persey Nova

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

1279 €

RRP: 1 827 € -30%

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

1299 €

RRP: 1 856 € -30%

Σκληρότητα: Μεσαίο

1369 €

RRP: 1 956 € -30%

Σκληρότητα: Μεσαίο

1559 €

RRP: 2 227 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ
Sunset Nova

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

1659 €

RRP: 2 370 € -30%

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

1679 €

RRP: 2 399 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ
Sunset NovaSunset Nova με ράφια

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

1719 €

RRP: 2 456 € -30%
ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ
Klaus

Σκληρότητα: Μεσαίο

1849 €

RRP: 2 641 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Amani

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο

1919 €

RRP: 2 741 € -30%

Σκληρότητα: Μεσαίο

1919 €

RRP: 2 741 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Amani stich

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο

1919 €

RRP: 2 741 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Amani

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο

2159 €

RRP: 3 084 € -30%
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΡΑ ΔΩΡΟΥ
Sunset Nova

2559 €

RRP: 3 656 € -30%

Σκληρότητα: Μαλακό / Μεσαίο / Σκληρό

2759 €

RRP: 3 941 € -30%

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καναπέδων Askona;

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες είναι μερικά από τα πιο ευέλικτα έπιπλα στα οποία πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε. Αυτά τα έπιπλα χρησιμοποιούνται σε σαλόνια, οικογενειακά δωμάτια, υπνοδωμάτια, βεράντες, κήπους ακόμη και χώρους γραφείων. Η ποικιλία των διαθέσιμων μοντέλων, κατασκευασμένα σε όλων των ειδών τα στυλ, σημαίνει ότι τα έπιπλα σαλονιού παραμένουν διαχρονικά και συνεχίζουν να εξελίσσονται για να ταιριάζουν στις σύγχρονες τάσεις και στον τρόπο ζωής. Δημιουργώντας άνεση στο εσωτερικό κάθε δωματίου, μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα που όχι μόνο θα ταιριάζουν στο συνολικό σχέδιο, αλλά θα ταιριάζουν και με τον χαρακτήρα κάθε ενοικιαστή.

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα καναπέδων και πολυθρόνων σε μεγάλη ποικιλία στυλ και τύπων που θα ταιριάξουν σε κάθε εσωτερικό χώρο και θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Παραδοσιακοί ίσιοι διπλοί και τριπλοί καναπέδες, αρθρωτά και γωνιακά συστήματα - μπορείτε να αγοράσετε όποιο μοντέλο θέλετε. Μια πολυθρόνα μπορεί να γίνει το κέντρο του σαλονιού σας ή να δημιουργήσει ένα ενιαίο σύνολο με έναν καναπέ: όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας.
Όταν αγοράζετε έπιπλα για το σαλόνι, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι θα σας εξυπηρετήσει για περισσότερο από ένα χρόνο, ίσως και μια δεκαετία. Και για αυτό θα πρέπει να προτιμήσετε ένα σχέδιο και μια φόρμα που σίγουρα θα σας αρέσει. Εάν σχεδιάζετε να επαναδιακοσμήσετε και να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ τα επόμενα χρόνια, αξίζει να επιλέξετε έναν καναπέ σε ουδέτερους τόνους, ώστε να μπορεί να συμπληρώνει πολλά στυλ ταυτόχρονα και να μην χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο μοντέλο σε λίγα μόνο χρόνια.

Επιλέξτε πολυθρόνες με φωτεινές επενδύσεις που εναρμονίζονται σε στυλ με τα υπόλοιπα έπιπλα και μην φοβάστε να εφαρμόσετε τολμηρές σχεδιαστικές λύσεις.
• Τα παραδοσιακά μοντέλα με απλή ταπετσαρία είναι ιδανικά για σαλόνια.
• Τα μοντέλα σε έντονα χρώματα θα είναι μια καλή επιλογή για υπνοδωμάτια.

Αλλά το βασικό κριτήριο με το οποίο αξιολογείται η ποιότητα κάθε επικαλυμμένου επίπλου, είτε είναι καναπές είτε πολυθρόνα, είναι το υλικό πλήρωσης, επειδή μία από τις κύριες λειτουργίες κάθε καναπέ ή πολυθρόνας είναι να παρέχει άνετη ξεκούραση και χαλάρωση.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε τη λειτουργικότητα, η οποία είναι η κορυφαία σχεδιαστική αρχή των περισσότερων μοντέλων. Καθορίζει το σχήμα και την εμφάνιση, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό ο βραδινός ύπνος να μην μετατραπεί σε αναζήτηση μιας άνετης θέσης.
Μια ανεξάρτητη μονάδα ελατηρίου επτά ζωνών σας επιτρέπει να καθίσετε ή να ξαπλώσετε σε έναν καναπέ ή πολυθρόνα με μέγιστη άνεση. Τέτοιες βάσεις έχουν ορθοπεδικό εφά, το οποίο είναι πλεονέκτημα για άτομα κάθε ηλικίας, ακόμη και για παιδιά. Η ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου είναι το κλειδί για μια άνετη ξεκούραση και έναν υγιή ύπνο.

Καναπέδες και πολυθρόνες για διάφορες περιστάσεις - μια γωνιά για να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο, ένα επιπλέον κρεβάτι ή ένα φωτεινό εκκεντρικό αντικείμενο τέχνης - όλα αυτά παρουσιάζονται στη συλλογή μας και θα επιλέξουμε το μοντέλο που σας ταιριάζει.

Πώς να επιλέξετε έναν καναπέ;

Όταν αγοράζετε έναν καναπέ, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε τέσσερα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση των τεχνικών ιδιοτήτων του, καθώς και στην εμφάνισή του για πολλά χρόνια:

1. Πλαίσιο και μηχανισμός καναπέδων:

 • Παραγωγή καναπέδων από μοριοσανίδες και MDF-το υλικό δεν σπάει, δεν υπάρχει σκασίματα.
 • Βιδωτή σύνδεση του μηχανισμού και του πλαισίου του καναπέ, που σας επιτρέπει να συναρμολογείτε και να αποσυναρμολογείτε τον καναπέ αρκετές φορές (βολικό όταν μετακινείτε).
 • Ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ μέταλλο, επεξεργασμένο με επίστρωση σκόνης, το οποίο προστατεύει τον μηχανισμό από τη διάβρωση.
 • Οι καναπέδες έχουν σημύδα επτά στρώσεων, ο πελάτης λαμβάνει τη σωστή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης στον καναπέ (πρέπει επίσης να καθίσετε σωστά).
2. Πλήρωση του καναπέ:
 • Οι καναπέδες έχουν ανατομικό στρώμα 9 -18 cm, ο πελάτης θα είναι άνετος να καθίσει και να σηκωθεί.
 • Μέσα στο στρώμα χρησιμοποιείται ένα ανατομικό μπλοκ ελατηρίων επτά ζωνών, το οποίο θα φροντίσει για τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης, τόσο καθιστή όσο και ξαπλωμένη.
3. Υλικό:
 • Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών θα επιτρέψει στον πελάτη να επιλέξει το απαραίτητο χρώμα με βάση τις σχεδιαστικές του λύσεις.
 • Τα υλικά επίπλων έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά-εύκολη συντήρηση και καθαρισμό, μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν ξεθωριάζουν.
4. Προτίμηση σχεδίου:
 • Η λειτουργία "μηδέν τοίχο", ο πελάτης θα είναι σε θέση να βάλει τον καναπέ σε ένα σφιχτό στον τοίχο και όταν ξεδιπλώνεται δεν θα βλάψει το εσωτερικό με το μηχανισμό.
 • Η πλάτη είναι επίσης κατασκευασμένη στο κύριο ύφασμα, Ο καναπές μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση του δωματίου και ο χώρος μπορεί να χωριστεί σε ζώνες.
 • Ένα ευρύ φάσμα μεγέθους του καναπέ θα επιτρέψει στον πελάτη να επιλέξει το απαραίτητο μέγεθος με βάση τις επιθυμίες του και τις διαστάσεις του δωματίου.
 • Ένα κουτί από λινό με βάθος 13 εκ.